Søges

Køb årest julegave i god tid!

Julegavetilbud indtil 30. november 2019

10% rabat på alle varekøb over Dkk 500

 Brug rabatkoden "JULEGAVE"


Legeklodser.dk er din no. 1 COBI leverandør og tilbyder prismatch*, høflig  kundeservice alle dage mellem 9-22, hurtig levering og mange nyheder.

Levering til GLS pakkeshop dkk 25,- og for køb over dkk 375 fri levering.

Vil du også sælge COBI ?

Vi kan tilbyde:

Engrospriser - Hurtig Levering - Masser af Varer på Lager

 

LegeKlodser.dk søger forhandlere af COBI Klodser. Til det nuværende sortiment og til de spændende nyheder som udkommer løbende i 2018, søges vi et bredt aktivt forhandler netværk. Ved visse typer aftaler kan vi levere COBI til den samme indkøbspris som du vil få direkte hos producenten, men med en bedre fleksibilitet.

 

COBI er et meget præsentabelt produkt og leveres i meget flotte kasser, som gør sig langt bedre fysisk i en butik end på et billede på nettet. Efter et 2017 udelukkende med netsalg og med 0% reklamationer og 0% returneringer, er det bare naturligt at COBI skal ud i butikkerne.

 

Vi tilbyder flere forskellige typer aftaler eller måske endda skræddersyet aftale efter dit behov :

 

Detailbutikker - Hobbyforretninger - Legetøjsbutikker - Tankstationer - Institutioner - Museer - Klubber - Foreninger - Markeder - Relevante Webshops - Andet

 

Alle er meget velkommen til at ringe, emaile eller kontakte os via kontaktformularen evt med link til jeres hjemmeside og vi vil besvare alle henvendelser. Vi besvarer naturligvis også på spørgsmål om nuværende eller kommende produkter.

Copyright @ All Rights Reserved