COBI

COBI byggeklodser procuceres EU, sælges i mere end 60 lande og overholder alle patentrettigheder.

Nye serier. COBI udkommer løbende med nye serier. De seneste serier er Vietnam War samt Train serierne.

COBI byggesæt er blevet et populært mærke for alle aldre, ikke mindst på grund af alle de spændende temaer og de mange flotte detajler i byggesættene, og både børn og voksne køber COBI klodser som ikke kun er sjove at lege med, men også meget velegnede til bare at have stående til pynt.

Modellerne fra COBI blocks er ikke kun et legetøj i børnenes værelse, men vil også kunne bidrage til interesse for historie og teknologi. For voksne klods fans kan COBI måske blive starten på en fremtidig samling af de forskellige modeller modeller og temaer.

COBI klodser passer sammen med andre kendte mærker af byggeklodser. Til alle COBI samlesæt følger detaljerede tegninger som er nemme at bygge efter og på kasserne kan du finde specificationer om de virkelige modeller.

Nye modeller/udgåede modeller. COBI Blocks udkommer løbende med nye modeller, opdateringer af eksisterende modeller, men desværre er der også nuværende modeller som uden varsel ikke længere produceres eller som i en længere periode ikke produceres. Derfor kan visse modeller være ganske kort tid på markedet. 

COBI samlesæt er et kvalitetsprodukt og Legeklodser.dk er leverandør til flere museums- og hobbybutikker i Danmark.

COBI er ideel model til opbyggede scener og historiske dioramas, der kan genskabe de mange fronter i verdenskrigene.