1. Legeklodser.dk & Ecommerce Europe

  Legeklodser.dk & Ecommerce Europe

  oprettet d.

  Ecommerce Europe har lanceret et nyt tillidsmærke, der gør det sikkert at handle på europæiske netbutikker. Det gavner både forbrugerne og netbutikkerne.

   

  Fremover skal forbrugerne kigge efter The Ecommerce Europe Trustmark, når de shopper på europæiske webshops. The Ecommerce Europe Trustmark er et nyt tillidsmærke, som den europæiske e-handelsorganisation Ecommerce Europe står bag.

   

  Skriv en kommentar

 2. Legeklodser.dk nu certificeret af e-mærket.

  Legeklodser.dk nu certificeret af e-mærket.

  oprettet d.

   

  SAMMEN OM EN ENDNU BEDRE E-HANDEL

  E-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Vi certificerer de gode webshops og kæmper for at løfte niveauet og få alle med. Hver dag bringer vi køber og sælger tættere sammen og forenkler, forsikrer og forbedrer den danske e-handel. For virksomhederne betyder det et boost til både butik og bundlinje. For forbrugerne betyder det en let og lige vej til bedre online shopping. ​ 

  Skriv en kommentar

 3. Anmelderser og Kommentarer

  oprettet d. | 2 kommentar(er)

  Vores Kundeservice Filosofi

   

  Fokus på at tage vare på vores eksisterende kunder er meget bedre for dig og for vores forretning end at jage nye. Det er grundlaget for vores kundeservice.

   

   

   

  Anmeldelser & Kommentarer

   

  Du er velkommen til at skrive dine kommentarer eller anmeldelse af den service, levering eller til produktet du har modtaget. Du er også velkomment til at komme med nye ideer eller forslag.

                        

   

  Skriv en kommentar