Legeklodser.dk nu certificeret af e-mærket.

oprettet d.

Legeklodser.dk nu certificeret af e-mærket.

SAMMEN OM EN ENDNU BEDRE E-HANDEL

E-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Vi certificerer de gode webshops og kæmper for at løfte niveauet og få alle med. Hver dag bringer vi køber og sælger tættere sammen og forenkler, forsikrer og forbedrer den danske e-handel. For virksomhederne betyder det et boost til både butik og bundlinje. For forbrugerne betyder det en let og lige vej til bedre online shopping. ​ 

 

E-mærket er en nonprofitorganisation grundlagt i år 2000. Det samler butikker og forbrugere om at styrke dansk e-handel til fordel for os alle.

 

E-mærket repræsenterer en bred stifterkreds – fra Forbrugerrådet Tænk til Dansk Erhverv og DI. Vores medlemmer tæller over 2.200 danske medlemsvirksomheder, der driver e-handel inden for forskellige brancher. Fra biler til boligudstyr og fra dagligvarer til designertøj.

 

Dette betyder e-mærket for dig:

 

PEJLEMÆRKET

Når du ser e-mærket på en webshop, kan du være sikker på, at butikken er til at stole på. Vi har tjekket virksomheden og laver løbende kontrol for at sikre dig.

SIKRER DIN HANDEL

e-mærkets køberbeskyttelse er dit sikkerhedsnet, når du handler på e-mærkede webshops - og du er sikret økonomisk med op til 10.000 kr. per handel, når du køber en fysisk vare.

GRATIS SAGSBEHANDLING

e-mærkets jurister er eksperter inden for forbruger-rettigheder, regler og lovgivning på e-handelsområdet, og sidder klar til at hjælpe og vejlede dig i klagesager.

BEKÆMPER FUP

e-mærket bekæmper fup og svindel på nettet. Vi tager kampen op mod fupbutikkerne, der truer den trygge og tillidsfulde e-handel.

 

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar