LegeKlodser.dk er en Danmarks mest seriøse COBI forhandler og dansk eShop med dansk support og lager i Danmark. Hvis du har set COBI produkt som vi ikke er lagerførende i, kontakt os venligst, så kan vi i de fleste tilfælde købe det hjem til lager.

Åbent har vi altid. Du kan bestille varer i shoppen døgnet rundt. Emails besvares normalt indenfor 2 hverdage.

Telefonsupport Mandag-Søndag: 09:00-21:00

Mød LegeKlodser.dk på vores stand på Oplevelsescenter Vestvoldens Krigshistoriske Festival. 

Flere Forhandlere Søges. Vi søger altid flere forhandlere og butikker til COBI klodser og kan tilbyde gode priser og vilkår. Ring eller kontakt Legeklodser.dk via kontaktsiden. Som forhandler er det også muligt for dig at få serier hjem til dit lager som vi normalt ikke lagerfører. Kontakt os via kontaktsiden eller ring.

Levering foregår normalt med GLS og med afhentning i nærmeste pakkeshop. Det er gratis ved levering i DK ved køb over Dkk 450 ellers koster det Dkk 35.

Vi afsender senest efterfølgende hverdag efter bestilling. Levering til GLS pakkeshop ca. 2 hverdage efter afsendelse.

Hvis muligt vil du automatisk modtage Track & Trace på email eller SMS, så du kan følge din bestilling.

Du kan også vælge at afhente din bestilling i Roskilde eller få din bestilling leveret til døren mod et mindre tillæg.

Kontakt LegeKlodser.dk for aftale om afhentning eller special levering.

Handelsbetingelser og andre relevante oplysninger eller svar på Ofte Stillede Spørgsmål kan du finde under fanebladet "Handelsbetingelser".


Supermarine Spitfire Mk. VB

C5512 - 290 klodser

Måler: 33,5 x 28 cm

Pris Dkk 189,-

Supermarine Spitfire er et berømt et-motorers jagerfly fra 2. verdenskrig. Flyet er først og fremmest kendt for sin rolle under Slaget om England. Flyet var bygget med en meget ny teknik. Men vejen var lang fra tegnebordets første udkast til det endelige resultat. Flyet blev produceret i 20.351 eksemplarer og i over 40 forskellige grundversioner.

Produktionen løb fra 1938 til 1948, og stykprisen var på 12.604 £ (1939).Ubåd GATO Class Submarine - USS Wahoo / SS-238

C4806 - 700 klodser

Måler: 66 cm

Pris Dkk 319,-

USS Wahoo (SS-238) var en ubåd fra Gato-klassen og det første skib fra USA der blev navngivet Wahoo. Byggeriet startede før USA kom ind i Anden Verdenskrig. SS-238 blev berømt med sine aggressive og yderst succesfulde ubådstogter efter løjtnant Commander Dudley Walker "Mush" Morton blev hendes skipper. Hun blev sænket af japanske fly i Oktober 1943, på vej hjem fra en patrulje i havet omkring Japan.